top of page

Kendimizle (Özle) Bağlantı Dizimleri

Kendimizle, özümüzle bağlantı kurmak, tüm sistemik dizim/aile dizimi taleplerinin özünde vâr olan temel bir talep ve hemen hemen her dizimde dokunduğumuz bir yer..


Kendimizle ve özümüzle bağlantı kurmak, iç dünyamızı tanımak ve anlamak için önemli bir süreç.. Danışanın kendini daha derinlemesine keşfettiği, nelerden mutlu olduğunu ve neyin hayatında olması olmaması gerektiğini gördüğü, kendi değerlerini keşfettiği iyi bir fırsat "kendimizle/özümüzle bağlantı" dizimleri.


En temel bağlantı, kendimizle olan bağlantımız olduğu halde, bu bağın, diğerleri ile olan bağlardan ya da bağlantısızlıklardan şaşılacak derecede etkilenmesi de cabası..


Kendimizi ve özümüzü tanıdığımızda, insanlarla daha samimi ilişkiler kurmak ve hayatımızda daha fazla anlam bulmak, daha iyi bir zihinsel sağlık ve duygusal dengeliği elde etmek mümkün.


Kendimizle,özümüzle, yüksek benliğimizle bağlantı kurmak için yaptığımız dizim/konstelasyon çalışmaları, hayatımızda daha fazla mutluluk, tatmin ve anlam bulmamıza, ilişkilerimizi düzenlememize yardımcı olmak için iyi bir araç gibi duruyor.

.

Bugün Çorlu'da 7.kez grupla aile dizimi çalışmamızı gerçekleştirdik. Kendimizle bağlantı konusu güne damgasını vurdu.. bunu okuyan bazılarınız tebessüm ederse şaşırmam; konu elbette benim de kendi üzerimde çalıştığım bir konu :)

.

Katılan tüm güzel canlara tekrar teşekkürlerimle🤗benim için öğretici ve tatlı bir dizim günüydü 🙏🏻😊Şifa olmasını diliyorum hem katılımcılara, hem bana, hem kolektifimize..🤍🌺🌿

.

Haziran'da görüşmek üzere:)

.

.

Deniz

0 yorum
bottom of page