top of page

Mutluluk Atölyeleri Başlıyor!

Güncelleme tarihi: 20 May 2021



Merhaba; Mutluluk Atölyelerini sizlerle paylaşmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. Atölyeler , online olarak yapılacak kapalı bir grup çalışmasıdır. Hafta içi ve hafta sonu grubu olarak, sizlerden gelen talebe göre 2 grup oluşturulacaktır(Henüz hafta sonu grubumuz oluşmadı,talep üzerine oluşabilir).


Haftada 1 gün ve günde 1 saat 30 dakika olmak üzere, 21:00-22:30 saatleri arasında oturumlarımız online olarak gerçekleşir. Program 6 haftalıktır. Atölyelerin hepsini almayıp, tek tek katılım da mümkündür.


Enerji psikolojisi teknikleri (Mutluluk Kolay Tekniği ve Holografik Kuantum Tekniği) atölye boyunca uygulanacak tekniklerdir. Katılımcılar özellikle Mutluluk Kolay Tekniğini kendi kendilerine nasıl uygulayacaklarını da pratik olarak görecekleri ve kendi kendilerine uygulama yapabilecek hâle de gelebilecekleri de öngörülür. Bununla birlikte bir Mutluluk Kolay Tekniği eğitimi değildir.


Yardımı, şifayı, yaşamı, sevgiyi, değerli olmayı kabul etme ve parayla olan ilişkilerimizdeki temel enerjetik blokajlar grup çalışması içinde tespit edilecek ve teknikler grupla beraber uygulanarak kişisel blokajlarımıza çözümler üretilecektir.


Teknikleri uygulaması kolay, pratik ve yan etkisi yoktur. Daha önce bu teknikleri biliyor/bilmiyor olmanız fark etmez; tekniklerin nasıl uygulanacağı anlatılacaktır.


Katılımcılar, tedbiren, epilepsi, bipolar bozukluk, şizofreni, majör depresyon, halihazırda beyin tümörüne sahip olmadıklarını beyan ettikleri takdirde çalışmaya katılabilirler.


Bu linke tıklayarak sosyal medya hesaplarımıza ulaşabilir, özellikle telegram grubumuza katılabilir ve sorularınız varsa kolayca sorabilirsiniz!


Sevgiler,


DENİZ SARAÇ EĞİTİM& DANIŞMANLIK  

0 yorum
bottom of page